Adresa: Trg Marnjiva 23, 23272 Kali, HR

Uredovno vrijeme: 7:00 - 15:00 sati

Telefon: 023 281 800; Telefax: 023 281 801

<< <  1 2 3 4 5 6 7 …  > >>

Uređenje parka branitelja domovine u Kalima

Kategorija: Projekti
Objavljeno: 4. Rujan 2020.
park_branitelja_EU_540.jpg
Početkom rujna 2020. godine započeli su građevinski radovi na projektu Uređenje parka branitelja domovine u Kalima, javne zelene površine od 662 m2 pored župne crkve sv. Lovre, Kali.
 
Radove i opremanje Parka branitelja u vrijednosti od 384.160,31 kuna s PDV-om izvodi Hripa d.o.o. Kali, trgovačko društvo za komunalnu djelatnost u vlasništvu Općine Kali. Ugovorni rok za izvođenje radova je 240 dana (8 mjeseci), od dana uvođenja u posao. Uslugu stručnog nadzora pruža Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Mandra Damir, Zadar.
 
Općini Kali je za ovaj projekt dodijeljen iznos potpore od 296.500,00 kuna putem LAG natječaja TO 2.1.1 Razvoj opće društvene infrastrukture u svrhu podizanja kvalitete života stanovnika LAG-a MARETA
 
Projektom je obuhvaćena rekonstrukcija parka pored župne crkve Sv. Lovre u Kalima, koji je trenutno u zapuštenom stanju. Aktivnosti uključuju sadnju novih sadnica grmlja i stabala, uklanjanje postojećeg biljnog materijala, izgradnju igrališta za malu i veliku djecu s postavljanjem odgovarajućih igrala. Park će biti opremljen klupama i javnom rasvjetom, popločat će se staza kroz park, postaviti gumirana podloga na dječjem igralištu za malu i veliku za djecu te će se postaviti sustav navodnjavanja zelenih površina.
 

Državni zavod za statistiku provodi Popis poljoprivrede 2020.

Kategorija: Obavijesti
Objavljeno: 4. Rujan 2020.
popis-poljoprivrede-540.jpg
Državni zavod za statistiku provodi Popis poljoprivrede - opsežno statističko istraživanje kojim se u redovitim intervalima provode sve statističke aktivnosti koje omogućuju integraciju informacija o broju poljoprivrednih gospodarstava, njihovoj strukturi, metodama poljoprivredne proizvodnje, mjerama potpore za ruralni razvoj, poljoprivredno-okolišnim aspektima i drugim povezanim informacijama u RH za potrebe službene statistike.
 
Zavod će prve rezultate Popisa poljoprivrede objaviti do 30. studenoga 2020., a konačne rezultate najkasnije do 31. prosinca 2021.
 
Više informacija na web stranici:

Obrazac za sufinanciranje nabave školske opreme za 2020/21. godinu

Kategorija: e-Obrasci
Objavljeno: 2. Rujan 2020.
skolska-oprema.jpg
Općina Kali će u školskoj godini 2020./2021. sukladno Proračunu Općine Kali za 2020. godini subvencionirati nabavu školske opreme za učenike s prebivalištem u Općini Kali.
 
Učenici od 1. do 8. razreda osnovne škole "Valentin Klarin" dostavljaju samo ispunjen i potpisan obrazac, a učenici  srednjih škola u Zadru s prebivalištem u Općini Kali uz ispunjeni obrazac dužni su dostaviti još i ovjerenu potvrdu o upisu u srednju školu.
 
Obrazac koji je potrebno ispuniti, potpisati i dostaviti osobno/poštom na adresu Općina Kali, Trg Marnjiva 23, Kali ili skenirano na e-mail adresu: opcina.kali@zd.t-com.hr
može se preuzeti u prilogu kao word/pdf dokument.
pdf icon

(dokument možete pogledati u Vašem pregledniku ili ga preuzeti na računalo)

pdf icon

(dokument možete preuzeti na Vaše računalo)

Od utorka, 1. rujna kreću prijave građana za sufinanciranje obnove kuća

Kategorija: Obavijesti
Objavljeno: 31. Kolovoz 2020.
FZOEU_obnova_kuca_banner_540.jpg
U utorak, 1. rujna u 9 sati kreću službene prijave građana za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća, za što je Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost osigurao 203 milijuna kuna bespovratnih sredstava.
 
U utorak kreću službene prijave građana za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća, za što je Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost osigurao 203 milijuna kuna bespovratnih sredstava.
 
Javni poziv objavljen je 25. lipnja, ali se sa službenim zaprimanjem prijava građana kreće sutra, 1. rujna od 9 sati. FZOEU ističe kako bi zainteresirani građani, odnosno certifikatori trebali još jednom dobro provjeriti jesu li priložili svu potrebnu dokumentaciju te spremno dočekaju službeni početak zaprimanja prijava.
 

Upute za sprječavanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola

Odluka o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Zadarske županije

Kategorija: Obavijesti
Objavljeno: 29. Kolovoz 2020.
civilna_zastita_MUP-540px.jpg
Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, 28. kolovoza 2020. godine donosi
 

Priopćenje Stožera civilne zaštite Općine Kali od 28. kolovoza 2020.

Kategorija: Priopćenja
Objavljeno: 28. Kolovoz 2020.
stozer_CZ_Kali_540.jpg
Poštovani žitelji Općine Kali,
 
svjedoci smo da se u nekoliko posljednjih dana broj oboljelih od Covida-19 u našoj Općini naglo povećao, te sa današnjim danom imamo 13 pozitivnih osoba. Radi se o jednom, definiranom žarištu, koje je brzo stavljeno pod nazor, ali su gotovo svi kontakti uskog kruga ljudi pozitivni. Nažalost još jednom se ispostavilo da se nisu u potpunosti poštivale preporuke i smjernice Nacionalnog i lokalnog stožera civilne zaštite.
 
Kod oboljelih većinom se radi o starijoj populaciji, ali nasreću bez simptoma ili s blagim simptomima.
 
Hospitalizirane su dvije osobe.
 
Epidemiološka služba obradila je sve kontakte Covida-19 pozitivnih osoba, te ovisno o potrebi poslala ih na testiranje ili u samoizolaciju.
 
Za sve osobe koje se nalaze u samoizolaciji strogo je zabranje kretanje izvan mjesta samoizolacije.
 
U ovom trenutku još jednom apeliramo na svijest svih stanovnika Općine Kali da se drže preporuka i uputa Nacionalnog i lokalnog stožera civilne zaštite, da nose maske u zatvorenom prostoru, da se drži socijalna distanca i poštuju mjere osobne higijene i dezinfekcije.
 
Također Vas molimo da se suzdržite bilo kakvih većih okupljanja te da odgodite sva nepotrebna događanja i proslave.
 
Štiteći sebe štitimo i svoje najbliže.
 
Za sve osobe koje se nalaze u samoizolaciji, a nemaju mogućnosti nabave osnovnih namirnica i potrepština, molimo da s jave Stožeru civilne zaštite Općine Kali na brojeve telefona: 098 289 283 ili 099 428 3374
 
Stožer civilne zaštite općine Kali

<< <  1 2 3 4 5 6 7 …  > >>