Adresa: Trg Marnjiva 23, 23272 Kali, HR

Uredovno vrijeme: 7:00 - 15:00 sati

Telefon: 023 281 800; Telefax: 023 281 801

Dođite na Advent u Kalima 2017.

Objavljeno: 13. Prosinac 2017.
Fotografija: urednik2017/advent_kali_2017_540px.jpg
Sažetak:
Manifestacija „Advent u Kalima" ove godine započinje u petak 15. prosinca, a većina blagdanskih događanja održat će se na glavnom općinskom trgu Marnjiva i u Domu kulture.
 
Prostor Doma i trga Marnjiva bit će ove godine bogato osvijetljen i dekoriran u božićnom ugođaju uz raznovrsnu gastro ponudu slastica na štandovima. Organizatori četvrtog po redu „Adventa u Kalima" su kaljske udruge Kančuolica, udruga DDK Kali, Općina Kali, TZO Kali, dječji vrtić „Srdelica", Mažoretkinje Ugljana i Pašmana i ostali.

Detaljno:
Na štandovima frite, palačinke, kolači, kuhano vino, božićni ukrasi...
U petak 15. prosinca od 16 sati popodne na Domu tako nastupaju kaljski osnovnoškolci, klapa Kali, folklorna skupina Kualjske posestrine i pobratini, a sve uz prigodnu božićnu gastro ponudu sa štandova i prodajnu izložbu božićnih ukrasa, slika i rukotvorina.
 
U subotu 16. prosinca u Domu humanitarni koncert klapa za Enu Škoda
Program u subotu 16. prosinca također počinje u 16 sati na trgu Marnjiva s prigodnom ponudom božićnih slastica i specijaliteta. U 20 sati u kino dvorani Doma kulture počinje humanitarni koncert za pomoć djevojčici Eni Škoda, na kojem nastupaju klape: Kolapjani iz Siska, Munita, Basket i klapa Kali.
Sav prihod od koncerta namijenjen je za liječenje osmogodišnje djevojčice Ene Škoda i nastavak je humanitarne akcije započete prije nekoliko godina pod nazivom „Pomozimo Eni Škoda da prohoda."
 
17. prosinca božićni koncert u crkvi sv. Lovre, 22. prosinca priredba "Božićna čarolija" u Domu
U nedjelju 17. prosinca planiran je božićni koncert u crkvi sv. Lovre u Kalima, a u petak 22. prosinca u 16 sati u Domu kulture održat će se priredba za djecu „Božićna čarolija" uz nastup djece iz kaljskog vrtića "Srdelica", Mažoretkinje otoka Ugljana i Pašmana te posjet Djeda Mraza koji će djeci podijeliti poklone.

Povratak